Homestyling/Homestaging

Homestyling och homestaging gör att din bostad blir så attraktiv som möjligt inför försäljning, vilket optimerar försäljningspriset. 
Undersökningar visar att försäljningsvärdet ökar med 5-20% efter en homestyling/homestaging. 
Arbetskostnaden vid homestaging/homestyling är en avdragsgill kostnad (ROT) 

Creative Rooms by M hjälper dig gärna inför din försäljning, med alltifrån enbart konsultation till hel stagning av din bostad.


Konsultation

Vid en konsultation går vi tillsammans igenom bostaden och bestämmer vad som ska plockas bort/läggas till inför fotografering, visning och försäljning. Du ser sedan själv till att genomföra förändringarna vi bestämt.

Kostnad från 1500 kr.


Homestyling

Vid en homestyling går vi igenom bostaden tillsammans och bestämmer vad som ska tas bort. Sedan tillför vi mattor, gardiner, växter, belysning och ev möbler för att få det så vackert som möjligt inför fotografering, visning och försäljning.

Kostnad beror på storlek och omfattning. Vid flera visningar ingår nya blommor och tillsyn före varje tillfälle.


.Homestaging

Vid en homestaging möblerar vi upp tomma eller delvis tomma bostäder och skapar vackra miljöer med hjälp av möbler, textilier, växter och inredningsdetaljer. Målet är att få en så attraktiv bostad som möjligt inför fotografering, visning och försäljning.

Kostnad beror på storlek och omfattning. Lån av möbler och inredning ingår 30 dagar, vid förlängning kostar det 800kr/vecka.

 

Kök
Kök
Kökshäng
Kökshäng
Svalt sovrum
Svalt sovrum
Sovrum
Sovrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Stilleben vardagsrum
Stilleben vardagsrum
Sitt vackert!
Sitt vackert!
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum 
 
 
 
Post
Samtal